Google Μετάφραση

Δωρεάν Οικονομικά/Λογιστικά Προγράμματα Part II

Δωρεάν Οικονομικά/Λογιστικά Προγράμματα

1.Τίτλος :
Sugar CRM
Περιγραφή :
Μια καθαρά επαγγελματική εφαρμογή που απευθύνεται σε επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες που θέλουν να χρησιμοποιήσουν ένα ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης πελατών. Δεν υπάρχουν πολλές άλλες δωρεάν λύσεις στον συγκεκριμένο τομέα και η συγκεκριμένη λύση, που βασίζετε στη φιλοσοφία του κώδικα ανοικτού λογισμικού, είναι εξαιρετική. Προσφέρεται δυστυχώς μόνο για windows, αλλά υπάρχει υποστήριξη για Ελληνικά μέσω της συνδρομής της κοινότητας του.

Sugar Community Edition 5.5 RC 4

Sugar Community Edition 5.2.0k


2.Τίτλος :
Easy Cash Manager
Περιγραφή :
Μία πολύ απλή εφαρμογή για να κρατάτε λογαριασμό μεταξύ των προσωπικών σας εσόδων και εξόδων. Δεν προσφέρει τίποτα ιδιαίτερο που δεν μπορεί ένας έμπειρος χρήστης ενός προγράμματος υπολογιστικού φύλου (όπως το Excel) δεν μπορεί να εφαρμόσει και μόνος. Είναι χρήσιμο για τους πραγματικά αρχάριους χρήστες.





Download Now (981.67K)


3.Τίτλος :
PearBudget
Περιγραφή :
Ενα έτοιμο Φύλο διαχείρισης οικιακού προϋπολογισμού το οποίο λειτουργεί σε περιβάλλον excel η OpenOffice και είναι στημένο για να μπορεί κανείς να κάνει μια εύκολη παρακολούθηση των χρηματοοικονομικών αναγκών και εξόδων του ανά μήνα. Προυποθέτει να υπάρχει εγκατεστημένο στον υπολογιστή ένα εκ των MS excel ή το OpenOffice.

Download it now, for free.







FREE






















0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Counter