Google Μετάφραση

Δωρεάν Οικονομικά/Λογιστικά Προγράμματα Part I

Δωρεάν Οικονομικά/Λογιστικά Προγράμματα

Όλα είναι Freeware - Βοήθηματα - Προγράμματα

application image Capital
Το Capital είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εμπορικής διαχείρισης για μικρές και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις που δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από πολυδάπανες παρόμοιες εφαρμογές. Αν και το Capital συνοδεύεται με πλήρες εγχειρίδιο χρήσης, πρέπει να γνωρίζετε ότι τεχνική υποστήριξη παρέχεται επί πληρωμή.

application image Gnumeric for Win32
Το πρόγραμμα αναπτύχθηκε με σκοπό να γίνει το καλύτερο από τα υπάρχοντα λογιστικά φύλλα. Υποστηρίζει αρχεία των περισσοτέρων λογιστικών φύλλων του εμπορίου κάνοντας έτσι τη μετάβασή σας σ' αυτά εύκολη.

application image AceMoney Lite
Ανήκει στα λογιστικά προγράμματα. Μπορείτε να διαχειριστείτε τα έσοδα, τα εξοδα, τις επενδύσεις, τους τραπεζικούς λογαριασμούς κλπ. Οι λογαριασμοί μπορούν να γίνουν σε ευρώ ή άλλες νομισματικές μονάδες σ' ένα πλήρως εξελληνισμένο περιβάλλον.

Οι Παράδες μου v1.3

1,05mb

Το πρόγραμμα "οι παράδες μου" βοηθά στην διαχείριση εισπράξεων και πληρωμών. Με αυτό μπορούμε να:
- Καταχωρούμε όλα τα έσοδα και έξοδά μας σε ημερήσια βάση
- Να φτιάχνουμε αναλυτικές καταστάσεις με τις εγγραφές
- Nα παρακολουθούμε την πορεία των εσόδων - εξόδων διαχρονικά
Το πρόγραμμα για τις αναλυτικές και συγκεντρωτικές παρουσιάσεις, χρησιμοποιεί πλήθος πινάκων και γραφημάτων. Τα αποτελέσματα αυτά μπορούμε να τα τυπώσουμε ή να τα εξάγουμε και σε άλλα προγράμματα όπως το Excel. Περιλαμβάνει και on-line βοήθεια.
Το πρόγραμμα διατίθεται σε δύο εκδόσεις, ελληνική και ξένη, η ελληνική διατίθεται δωρεάν.

Τα λεφτά μου

143kb

Μια πολύ απλή έκδοση προγράμματος όμοιας λογικής με το παραπάνω για το Excel 97 (αρχείο XLS). Κάνει χρήση της Visual Basic της Excel για τους υπολογισμούς.

LoanInfo v1.1 (Ελληνική Έκδοση)

254kb

Πρόγραμμα που υπολογίζει το επιτόκιο βάση των ορών της αποπληρωμής ενός δανείου. Με αυτό το πρόγραμμα είναι πολύ εύκολο να βρείτε τα επιτόκια που πληρώνετε για καταναλωτικά αγαθά, αυτοκίνητα, ακίνητα κτλ. Είναι χρήσιμο για να μπορείτε να ελέγχετε τους όρους που βάζουν οι δανειστές, έτσι ώστε να γλιτώσετε ίσως τοκογλυφικά επιτόκια. Το πρόγραμμα είναι σε μορφή wizard, υπολογίζει με ακρίβεια το επιτόκιο κάνοντας απλές ερωτήσεις πάνω στο δάνειο. Επίσης σχολιάζει το αποτέλεσμα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Counter