Google Μετάφραση

Λογιστικά - Φοροτεχνικά στην Πράξη

Σπούδασα Οικονομικά και ταυτόχρονα απασχολήθηκα στο λογιστήριο μεγάλων εταιρειών.
'Αποψη μου: Ο Λογιστής είναι το δεξί χέρι κάθε επαγγελματία.
Η οργάνωσή μας, μας βοηθάει να μπορούμε να εξυπηρετούμε με πάσης φύσεως μέσα (e-mail, fax κ.λ.π.) σε όλο τον κόσμο άτομα που έχουν κάποια συναλλαγή με το Ελληνικό Δημόσιο.
Φορολογικά:
Για τους ιδιώτες, επαγγελματίες, αναλαμβάνουμε με έμπειρους συνεργάτες το κλείσιμο της χρονιάς, την σύνταξη της δήλωσης όλου του πακέτου, την κατάθεση του, επιστροφή στον φορολογούμενο του αντίγραφου με υπογραφή του παραλαβόντος υπαλλήλου καθώς και εκτύπωση επί τόπου του εκκαθαριστικού μήνες πριν έρθει από την Δ.Ο.Υ. σας, για την ενημέρωσή σας με σύγχρονα μηχανήματα και με προγράμματα του Υπουργείου.
Για ομογενείς αναλαμβάνουμε όλες τις υποχρεώσεις προς την Δ.Ο.Υ. κατοίκων εξωτερικού ως αντίκλητοι και πληρεξούσιοι για την πάσης φύσεως διεκπεραίωση των εργασιών σας, έκδοση πιστοποιητικών, ενημερώτητες κ.λ.π. μετά από συνεννόηση μαζί μας.
Εργατικά:
Η πολύχρονη εμπειρία μας εγγυάται την σωστή πληροφόρησή σας σχετικά με το ισχύον εργατικό δίκαιο, Ι.Κ.Α., έκδοση συστάσεων, διαφορές μεταξύ εργοδότη εργαζομένου, συμβάσεις εργασίας.
Ιδιώτες:
Το γραφείο μας παρέχει υπεύθυνα και με τη συνεργασία στελεχών του Υπουργείου Οικονομικών κάθε πληροφορία που αφορά φορολογίες δωρεών, κληρονομιών, γονικών παροχών, φορολογία μισθωτών και συνταξιούχων.
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για κάθε απορία σας.







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Counter